Frambozenijs

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook een suikerstroop van 1 dl water en 100 g suiker, laat afkoelen. Pureer in de blender 500 g schoongemaakte zoete aardbeien, 1 doosje gewassen, goed uitlekte frambozen, 5 blaadjes basilicum met de suikerstroop en 2 el sinaasappelsap. Doe over in de ijsmachine en laat draaien tot de massa soepel ijs is geworden. Bewaar in de diepvries, laat voor opdienen 15 minuten op kamertemperatuur iets zachter worden. Zonder ijsmachine gaat het ook: doe de vruchtenmassa in een ondiepe diepvriesdoos, zet in de diepvries en roer elk kwartier om met een vork.

Frambozenijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozenijs met filodeeg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitijsjes van mango en frambozen (paletas)
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Frambozenijs met filodeeg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitijsjes van mango en frambozen (paletas)
20 min Nagerecht
Bekijk recept