Verwijder de harde steeltjes van 1 zakje rucola (80g) ? Maak 2 bosuitjes schoon ? Pureer de bosui met de rucola in een keukenmachine en voeg 2 eetlepels balsamico-azijn toe ? Voeg druppelsgewijs 4 eetlepels olijfolie (Super) toe tot een smeuige pesto. Breng op smaak met zeezout en versgemalen peper ? Maak kleine inkepingen in 4 kogelbiefstukken en bestrijk het vlees met de pesto. Laat het ca. 30 minuten buiten de koelkast marineren ? Pel intussen 10 sjalotjes ? Maak knoflookteentjes iets los van 1 bol knoflook ? Leg de knoflook en de sjalotjes op 2 stukken aluminiumfolie, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi met zeezout. Vouw het aluminiumfolie dicht ? Leg de pakketjes ca. 20 minuten en de biefstuk 4-5 minuten op de barbecue. Serveer de gepofte sjalotjes en knoflook bij de biefstuk.