Aardappels Met Raclettekaas En

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wikkel iedere aardappel en hele bol knoflook apart in alufolie.Leg ze in een aluminium bakschaal.Laat ze in dertig min gaar worden op de barbecue.Haal de knoflook uit de schaal en laat de aardappels nog zo`n twintig min doorgaren.Of tot ze zacht zijn.Snijd de knoflooktenen in tweeen, doe ze in een knijper en pers ze uit in een kleine kom; roer er boter doorheen.Maak de aardappelpakketjes open.Snijd de aardappelen in de lengte in,maar snijd ze niet door.Duw de helften van de aardappels van elkaar, vouw een opstaand randje aan de folie en bestrijk de binnenkant van de aardappels met de knoflookboter.Bestrooi met de kaas.Leg ze terug in een aluminium bakschaal.Laat ze nog liggen tot de kaas begint te pruttelen.

Aardappels Met Raclettekaas En is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept