Zoek
Romige Kaasfondue Met Noten
4
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Voor de fondue
400 g Hollandse gatenkaas geraspt
400 g jong belegen Goudse kaas geraspt
50 g gepelde walnoten fijngehakt
? liter cider
2-3 eetlepels maizena
75 ml slagroom
versgemalen peper
Nootmuskaat
2 eetlepels fijngeknipte bieslook
Om te dopen
2 stevige appels
goedgewassen en in stukjes
4 stengels bleekselderij schoongemaakt en in stukjes
1 groot stokbrood in st
Bereiding
1
Breng de cider in de caquelon tegen de kook aan. Roer geleidelijk de kaas erdoor en verwarm het geheel tot de kaas gesmolten is
2
Maak de maizena aan met de slagroom en voeg dit al roerende toe aan de fondue. Blijf roeren tot een gladgebonden fondue ontstaat
3
Voeg peper en nootmuskaat naar smaak toe, strooi de walnoten en bieslook erin
4
Zet de fondue op een rechaud en zet de appel, bleekselderij en brood eromheen.
Romige Kaasfondue Met Noten is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min
Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept