Romige Kaasfondue Met Noten

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de cider in de caquelon tegen de kook aan. Roer geleidelijk de kaas erdoor en verwarm het geheel tot de kaas gesmolten is
  • 2 Maak de maizena aan met de slagroom en voeg dit al roerende toe aan de fondue. Blijf roeren tot een gladgebonden fondue ontstaat
  • 3 Voeg peper en nootmuskaat naar smaak toe, strooi de walnoten en bieslook erin
  • 4 Zet de fondue op een rechaud en zet de appel, bleekselderij en brood eromheen.

Romige Kaasfondue Met Noten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept