Hartige Sjalottentaart

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Snijd de stoneleeks in stukjes van 2 cm en de sjalotjes in ringen. Verhit de boter in de pan en fruit de stoneleeks en sjalotjes. Vet een quichevorm in met boter en bekleed deze met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg en strooi het paneermeel over de bodem. Klop de eieren los met de creme fraiche en azijn. Voeg de kaas toe en breng het op smaak met zout en peper. Verdeel de stoneleeks en sjalotjes over de bodem en schep het eimengsel er over. Bak de taart af in de oven in ca. 30 minuten. Deze hartige taart warm of lauwwarm serveren.

Hartige Sjalottentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sjalottentaart met geitenkaas
55 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige Abrikozen-Sjalottentaart
30-60 min -
Bekijk recept
Piitige Abrikozen-sjalottentaart
30-60 min -
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept