Hartige Taart Met Pastinaak En Ansjovis

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer intussen de eieren los met de kwark en twee eetlepels gruyere.Verbrokkel de geiten kaas boven dit mengsel en roer nogmaals goed door.Laat de gare pastinaak wat afkoelen en roer het door het eimengsel.Doe er de gesneden olijven bij en breng op smaak met peper. Verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg.Snijd de ansjovis in kleinere stukjes en verdeel over de vulling.Strooi de overgebleven gruyere over de vulling en plaats de taart onmiddellijk in de voorverwarmde oven ongeveer 30 minuten.

Hartige Taart Met Pastinaak En Ansjovis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept