Bestuif het aanrecht en de deegroller met bloem, leg de plakjes bladerdeeg erop en rol uit tot een ronde lap. Bedek de onderkant van de vorm met bakpapier, vet de randen in en leg het deeg in de vorm. Stoom de spinazie beetgaar. Snijd de champignons in plakjes, doe een scheutje olijfolie in de pan en bak de champignons hier kort in aan op hoog vuur. Voeg een teentje knoflook en de pijnboompitten toe, bak dit even kort mee en meng dit door het spinaziemengsel. Hak de tijm, snijd de feta in blokjes en de helft van de plakjes ham in dunne reepjes, meng dit door het spinaziemengsel. Doe 4 eieren in een kom, samen met de room en kluts dit los. Voeg de spinazie, champignons, pijnboompitten, feta, tijm en gedroogde ham toe. Breng op smaak met zout en peper. Prik de bodem in met een vork en bekleed het deeg met plakjes ham. Schep de vulling erin en bak de taart af in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende 40 minuten.
Quiche Met Spinazie, Ham, Champignons En Feta is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta