Snijd de bovenkant van het brood. Hol het brood uit. Laat ? 1 cm wand staan. Vul dan het brood als volgt en vergeet niet af en toe peper en zout erover te malen: 1. smeer de knoflookpasta op de bodem en besprenkel hem met 1 el olijfolie.
2. De zwarte olijventappenade erover verdelen.
3.Verdeel de geroosterde aubergine plakken daarover.
4. de basilicum er in.
5. de geroosterde courgetteplakken.
6. de groene pesto erover verdelen.
7. de zongedroogde tomaatjes.
8. de geroosterde paprika.
9. de mozarellaplakjes 10. De gehakte olijven 11. de ringetjes rode ui. 1
2. de sla. Druppel als laatste 1 el olijfolie op de sla. Doe de kap er weeer op. Pak plastic folie en wikkel het brood er strak in. Pak de steen (of iets anders dat minstens 1 kilo weegt) en leg het brood met het gewicht erop minstens 1 nacht in de koelkast.
Mediterraans Gevuld Brood is een recept van Smulweb.nl