Asperges En Ansjovis

6
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter zacht worden. Spoel de ansjovis af, dep ze droog en hak ze grof. Meng in een kom de ansjovis met het citroensap en zwarte peper en meng vervolgens met een vork de boter erdoor. Kook de asperges in water met zout gaar. Laat ze uitlekken, breng ze op smaak met zout en peper en besprenkel ze met olijfolie. Verdeel de asperges over warme borden, schep de ansjovisboter erop en garneer met geschaafde parmezaanse kaas.

Asperges En Ansjovis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept