Warme Stokbroodwentelteefjes

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie in een grote koekenpan.Doop de plakjes stokbrood aan beide zijden in de wijn en daarna in het losgeklopte eimengsel.Bak ze aan beide zijden lichtbruin en krokant in de hete olie.Laat ze op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met suiker en kaneel.

Warme Stokbroodwentelteefjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept