Puntpaprikas Gevuld Met Kabeljauwpuree

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 C. In ruime pan water en wat zout aan de kook brengen. Paprikas in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen. Paprikahelften in 5 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Aardappels schillen, in kleine stukken snijden, wassen en in water met zout in ca. 15 min. gaarkoken. Knoflook met helft van olie mengen. Vis in oven- schaal leggen en met knoflookolie bestrijken. Schaal ca. 10 min, in oven zetten, tot vis net gaar is. Vis uit oven nemen en ovengril voorverwarmen. Aardappels afgieten. Vis met staafmixer of in keukenmachine pureren. Aardappels, creme fraiche, dooier en rest van olie toevoegen en tot zachte puree (= brandade) mengen. Op smaak brengen met citroensap. zout en peper. Puntpaprikas hoog opvullen met brandade en op bakplaat leggen. Paprikas 15 cm onder grill schuiven en brandade in 5 min. goudbruin laten kleuren.

Puntpaprikas Gevuld Met Kabeljauwpuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Puntpaprika's gevuld met kabeljauwpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
La Brandade De Morue
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmforel Met Groene Kool
20-30 min -
Bekijk recept
Kabeljouw met aardappelpuree
0 min
Bekijk recept

Pizzadilla’s met zoete puntpaprika’s
30 min-
Bekijk recept
Gevulde zoete puntpaprika’s met couscous
30 min-
Bekijk recept
Gevulde puntpaprikas uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde Puntpaprika?s
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept