Kabeljauw Met Tomaten-kappertjes-tonijn-ansjovissaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de uitgelekte ansjovis in verhitte braadpan in een klein scheutje olijfolie. Fruit hierin de fijngesnipperde ui glazig en voeg de knoflook toe. Roer even om en voeg alle kruiden toe. Schep tomatenpuree erdoor en schenk de tomaten erdoor. Voeg de tonijnnstukjes, de kappertjes en de olijvenstukjes toe. Maak de tomaten met de pollepel kapot. Laat de saus 10 minuten sudderen op laag vuur. Maak op smaak met peper en voeg nog een scheut witte wijn toe. Leg de vis in de ovenschaal en overgiet die met de saus. Zet ongeveer 20 minuten in de oven tot de vis net gaar is.

Kabeljauw Met Tomaten-kappertjes-tonijn-ansjovissaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Anchoïade (ansjovissaus)
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Rundergebraad met ansjovissaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visfilet met ansjovissaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept