Aubergine Met Mozzarella En Tomatensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui in de olie en pers de teentjes knoflook erboven uit. Bak dat ong. 2 minuten. Voeg de tomaten, tijm en peper toe en kook de saus ong. 15 min. Roer af en toe door. Dep de aubergineplakken droog en smeer ze in met olijfolie. Rooster ze in een koekenpan aan beide kanten goudbruin. Schep de helft van de tomatensaus in een ovenschaal. Maak 4 ′torentjes′ van de aubergine, vleestomaten en mozzarella in de ovenschaal. Schep de rest van de saus in de ovenschaal. Bestrooi het met Parmezaanse kaas. Zet het gerecht midden in de oven totdat de kazen lichtgesmolten zijn, ong. 10 a 15 min.

Aubergine Met Mozzarella En Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept