Gegrilde Aubergine Met Tomaat, Mozzarella En Couscous

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Druk het vocht uit de aubergineplakken. Smeer de plakken met een kwastje dun in met olijfolie. Grill de plakken aubergine in de oven of op een grillpan aan beide kanten. Het vruchtvlees van de aubergines moet gaar zijn. Reken op ongeveer 5 minuten per kant. Pas op voor aanbranden. Smeer bodem en zijkanten van een vuurvaste schaal in met olijfolie. Leg de plakken aubergine op de bodem. Leg hierop een laag van plakken tomaat die met een beetje zout worden bestrooid. Deze laag wordt toegedekt met plakken mozzarella. Besprenkel de mozzarella met olijfolie. Strooi er oregano over. Zet de schaal ca. 5 minuten in de oven. Dien op als de mozzarella begint te smelten. Kook de couscous gaar volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Gegrilde Aubergine Met Tomaat, Mozzarella En Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept