IJsbonbons

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg elke candybar tussen folie en sla ze voorzichtig plat. Leg op elke geplette candybar een bolletje ijs. Vouw de geplette candybar om de ijsbolletjes heen en leg ze tot gebruik in de diepvries.

2. Laat de chocolade smelten en doe de hagelslag (of nogatine of cacao) in een diep bord. Haal de ijsbonbons door de chocolade en vervolgens door de hagelslag.

3. Leg de ijsbonbons tot gebruik in de diepvries.

4. Serveer ze op een mooie (bonbon) schaal. Lekker bij de koffie. - Een handige manier om de bonbons door de chocolade te halen: prik ze aan een cocktailprikker en houd het bolletje vast aan de prikker terwijl je hem door de chocolade haalt.
- Je kunt ook verschillende kleuren bonbons maken. Neem dan witte, melk en pure chocolade en haal ze door hagelslag, nogatine, cacao of geroosterde fijngehakte noten. Je kunt ook een voorraadje maken en ze tot gebruik in de diepvries bewaren.

IJsbonbons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

IJsbonbons
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu ijsbonbons
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Wiener Melange Met Ijsbonbons
10-20 min -
Bekijk recept
Ijsbonbons
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

IJsbonbons
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu ijsbonbons
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Wiener Melange Met Ijsbonbons
10-20 min -
Bekijk recept
Ijsbonbons
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept