Het vlees van de kreeften voorzichtig uit de schaal nemen zonder de schaal te beschadigen. Het casinobrood van de korst ontdoen, op de zijkant leggen en van hoek tot hoek schuin doorsnijden. Een helft met het snijvlak midden op een vleesschaal leggen. Deze sokkel geheel bedekken met gehakte aspic. Hierop de lege schaal van een kreeft plaatsen, met de kop op het hoogste gedeelte. Om dit middenstuk heen afwisselend vakjes van mooie rode kreeftstukjes en minder mooie stukjes kreeft leggen. Deze laatste met mayonaise bedekken. Aan de kopzijde van het middenstuk de gevulde eieren plaatsen. De schotel desgewenst garneren met mooie blaadjes sla. De overige sla desgewenst aanmaken met mayonaise en afzonderlijk erbij geven.
Koude Schotel Van Kreeft is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille