Gumbo Van Kabeljauw En Flageoletten

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bouillon al roerend erbij schenken en blijven roeren tot een gebonden soep ontstaat. Nog 5 min op laag vuur laten koken, kabeljauw en lente-ui toevoegen en 5 min meewarmen, flageoletten door de soep roeren en 4 min zachtjes laten koken tot de flageoletten warm zijn en de vis gaar is. Met zout en peper op smaak brengen en bestrooien met peterselie.

Gumbo Van Kabeljauw En Flageoletten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roergebakken groene bonenmix met kruidige dressing
0 min
Bekijk recept
Flageolettensoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flageolettensoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supreme Van Korhoen Met Notenpasta En Zwarte Boontjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Gumbo van garnalen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gumbo met garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Seafood Gumbo
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chorizo Gumbo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept