Zuurvlees

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad het vlees op hoog vuur aan totdat het goed bruin is. Neem het uit de pan en bak in het restant boter de uien aan, totdat ze glazig zijn. Leg het vlees er weer bij, en vul zoveel water erbij dat alles flink onderstaat. Voeg azijn, appelstroop, zout en peper toe en laat alles ongeveer 3 uur stoven. Het vlees moet erg goed gaar zijn. Als alles gaar is eventueel binden met maizena.

Zuurvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept