Riesling Taart

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eieren en suiker goed schuimig (lang) kloppenbloem en bakpoeder voorzichtig toevoegen en vervolgens olie en zout.Beslag in springvorm doen en 45 min. op 175? inoven bakken.Na afkoelen bodum halveren (zodat je twee ronde bodums overhoudt en een gaat dan in de vriezer voor een volgende taart) Intussen appels schillen en in dunne schfjes snijden.Deze met kaneelstokje.suiker en wijn ongeveer 5 min. laten koken kaneelstokje verwijderen en puddingpoeder volgens gebruiksaanwijzing toevoegen Appels op biscuitbodum scheppen(in taart rand of springvorm rand) en ongeveer 4 uur laten afkoelen en stijf worden. Kort voor het serveren stijf geslagen slagroom over de appels smeren Bestuiven met kaneel

Riesling Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept