Schil de komkommer en rasp deze fijn. Doe de komkommer vervolgens in een zeef. Bestrooi deze met wat zout en laat ze goed uitlekken. Pel ondertussen de knoflook en hak ze fijn. Schep de komkommer,de yoghurt en de knoflook goed door elkaar. Breng dit mengsel op smaak met wat zout en paprikapoeder.(tzatziki) Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Terwijl dat gebeurt kan je de feta boven een kom verkruimelen. Voeg daarna de parmezaanse kaas, het ei en de peterselie toe. Mend alles goed door elkaar en breng dit tevens op smaak met wat peper. Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel het kaasmengsel over de bladerdeegvierkantjes en vouw ze schuin dubbel. Plak de randen goed vast met wat water. Je kunt de tirakia nog wat bestrijken met wat eigeel. Leg de driehoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca 20 minuten goudbruin.