Ierse Lamsvleesstoofpot

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes en bak ze bruin in de boter. Draai het vuur laag. Bestrooi het vlees met zout en peper. Pers twee teentjes knoflook uit en bak ze mee. Voeg de gesnipperde uien, de in plakjes gesneden wortel,laurierblaadjes,tijm,Guiness en 2,5 dl water toe.Laat alles 1,5 uur sudderen. Voeg het laatste half uur de pruimen toe. Bind het vleesmengsel tenslotte met de bloem en garneer met peterselie. lekker met rijst of aardappelen..

Ierse Lamsvleesstoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvleesstoofpot
0 min
Bekijk recept
Lamsvleesstoofpot Van Annemiek
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blini's met zure room, bietjes en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ierse room
Nagerecht
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept