Rendang

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Snijd het vlees in grote dobbelstenen, bestrooi het met zout -Snipper de uien ragfijn en pers de knoflookteentjes -Breng de santen aan de kook -Roer de uien, knoflook, sambal oelek, djahe, serehpoeder, laos, ketoembar en koenjit erdoor -Dan het vlees erbij, breng opnieuw aan de kook -Vuur lager. Leg een deksel op de pan en laat het vlees zachtjes gaarkoken (ongeveer 1-1,5 uur) -Neem 15 minuten voor het einde van de kooktijd het deksel van de pan en laat ten minste een derde van het vocht verdampen bewaren

Rendang is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept