Varkenshaasje Met Bonnema Saus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkenshaasjes insmeren met peper en zout, in braadpan boter smelten en de varkenshaasjes braden zodat ze net gaar zijn. Uit de pan nemen en warm houden (in folie). Doe de mosterd,geperste knoflook,de ketjap en het gembersap in de pan en roer dit goed door, laat even sudderen schenk er dan de room bij en laat een beetje inkoken of bind het met allesbinder.

Varkenshaasje Met Bonnema Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept