Kook de pasta met een snufje zout en olijfolie ′al dente′. Laat de pasta uitlekken en plaats deze in de koelkast. Bak de gemarineerde kip mooi gaar en zet dit in de koelkast. Doe hierna de kruiden bij de ham en een schuitje olijfolie, bak de ham ongeveer 5 minuten op hoog vuur, zet deze daarna even in de koelkast om af te koelen. Maak de dressing door de mayonaise met witte wijnazijn, honing en de kruiden te mengen. Doe door de dressing de 3 eetlepels rauwkostsalade, geeft niet als er wat zuur meekomt. Snijd de bosuitjes fijn en meng deze ook door de dressing Rooster de pijnboompitten mooi bruin in een koekenpan op hoog vuur. Meng de gemaakte dressing door de pasta, doe de kip erbij en de gebakken hamblokjes en tenslotte de pijnboompitten. Zet de gemaakte salade nog ongeveer 1-2 uurtjes in de koelkast
Italiaanse Pastasalade Met Kip En Pijnboompitten is een recept van Smulweb.nl