Kare-Udon

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm olie in de pan en fruit de uien hierin, als ze glazig zijn het vlees erbij doen. Al roerende de kerrie toevoegen(meer of minder, hoe heet de kerrie is) Als het vlees bijna gaar is er de bouillon, de helft van de sojasaus, en de suiker aan toevoegen en erna de maizena. Laat alles even doorpruttelen (10 a 15 min) en voeg naar smaak de rest van de sojasaus en eventueel zout toe.

Kare-Udon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte udonnoedels met kipdijfilet, zeekraal en shiitake
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse misobouillonfondue met noedels
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met kip, bonen, paddenstoelen & sla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kare Ayam - Kerriekip In Javaanse Stijl
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept