Frisse Sambalboontjes Met Mie En Kalkoenfilet

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mie gaar volgens de gebruiksaanwijzing, spoel het af onder koud water en laat het uitlekken.Snijd de kalkoenfilet in blokjes. Maak de sperziebonen schoon en snijd ze in kleine stukjes. Zet een wok op het vuur en laat hem goed heet worden. Voeg een scheut olie toe en roerbak de kalkoenfilet, de boontjes en 1 à 2 eetlepels sambal gedurende ca. 5 minuten. Voeg dan de boemboe en de kokosmelk toe en laat alles afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes koken. Schep de mie door het gerecht en warm alles nog even goed door. Serveer in diepe borden of kommen.

Frisse Sambalboontjes Met Mie En Kalkoenfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept