Joegoslavische Gehaktballetjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng het gehakt in een kom met het fijngehakte spek, het ei, de fijngehakte peterselie en wat zout en peper. Vorm van het gehaktmengsel niet al te grote balletjes. Verhit de olie in eengrote pan en fruit hierin de uiringen ca. 3 min. Roer het paprikapoeder en wat zout door de gefruite uien. Leg de gehaktballetjes op het uienbed. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat alles ca. 30 min. zachtjes sudderen tot de gehaktballetjes en de uien gaar zijn.

Joegoslavische Gehaktballetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Joegoslavische Bloemkool
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Joegoslavische Vleesschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Joegoslavische Vleesballetjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Joegoslavische Hamburgers
30-60 min -
Bekijk recept