Zwitserse Kip

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kip in reepjes en bestrooi deze met cayennepeper en zout. Verwarm de boter in een hapjespan en bak hierin de kip rondom bruin. Neem de kip uit de pan en houd deze warm (aluminiumfolie). Fruit de gehakte sjalotjes in de pan en voeg dan de wijn, de room en de bouillon toe. Kook dit even in. Voeg de kip weer toe en verwarm het geheel nog 8 minuten. Maak dit op smaak af met zout en peper. Bestrooi het gerecht met fijngeknipte peterselie.

Zwitserse Kip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept