Geschnatzeltes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 eetlepel boter verhitten en de sjalotjes en paddestoelen ca. 5 min. bakken. Uit de pan nemen en warm houden. De rest van de boter verhitten en het vlees in ca. 5 minuten bruin bakken, cognac toevoegen en het geheel flamberen. Als het vuur gedoofd is bloem over het vlees strooien en door elkaar scheppen. sjalotjes, paddestoelen, wijn en slagroom toevoegen en langzaam aan de kook brengen en 3 minuten stoven. Intussen de groente bv peultjes en haricoverts warm maken en meteen serveren

Geschnatzeltes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zurcher Geschnatzeltes
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geschnatzeltes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitsers Geschnatzeltes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geschnatzeltes Zwitsers Gerecht
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zurcher Geschnatzeltes
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geschnatzeltes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitsers Geschnatzeltes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geschnatzeltes Zwitsers Gerecht
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept