Schotel Met Kippenlevertjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de uien en de knoflook schoon en snijd ze klein. Verhit de helft van de boter en fruit daarin de uien en de knoflook lichtgeel. Strooi wat peper, zout en paprika over de kippenlevertjes en bak ze aan bij de uien en de knoflook. Voeg de tomatenpuree, tijm en bijna alle bouillon toe en laat het gerecht in ongeveer 30 minuten gaar worden. Meng de bloem aan met de rest van de bouillon en bind hiermee de saus. Schil ondertussen de aardappelen, was en kook ze gaar. Maak er met de melk, de rest van boter, peper, zout en nootmuskaat puree van. Schenk de kippenlevertjes met de saus in een vuurvaste schotel, schep de puree erop, strijk die glad en strooi er de geraspte kaas en het paneermeel over. Laat er in een hete oven of onder de grill een bruin korstje op komen.

Schotel Met Kippenlevertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept