Gemarineerde Kabeljauw In Tomatensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Citroen onder koud water goed schoonmaken en 1 theelepel schil er dun afraspen. Citroen uitpersen. Koriander fijn knippen. knoflook boven ovenschaal uitpersen. Citroensap, koriander, paprika poeder, cayennepeper, Djintan en olie toevoegen en tot marinade roeren. Vis door marinade wentelen en erin leggen. Afgedekt 4 uur in koelkast zetten. Af en toe keren. Peterselie fijn knippen. Olijven fijn hakken. Kappertjes afgieten. In pan tomatenblokjes met vocht, peterselie, citroenschil, olijven en kappertjes aan de kook brengen en 10 minuten zachtjes laten sudderen. Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand

4. Vis nogmaals door marinade wentelen. Tomatensaus erover schenken. Schaal afdekken met deksel of aluminium folie. In midden oven vis 30 minuten gaar laten worden. Serveren met brood en courgette salade.

Gemarineerde Kabeljauw In Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept