Coupe Semiramis

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de noga in kleine stukjes.Sla de slagroom stijf in een kom en schep hem in een spuitzak met een gekarteld mondstuk.Leg in iedere coupe een bol vanille-ijs en twee bollen pistache-ijs.Verdeel de enigszins uitgelekte vruchten over het ijs en voorzie het geheel van een laag slagroom.Bestrooi de coupes met de fijngehakte noga en garneer het geheel met de apart gehouden aardbeien en wat blaadjes munt.

Coupe Semiramis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept