ROOMRIJSTPUDDING

2
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Beboter de magnetronbestendige kom.* Meng in een andere kom de gesuikerde gecondenseerde melk en het water tot een geheel.* Giet dit mengsel in de beboterde kom.* Doe er de rijst bij en dek de kom af met het deksel.* Kook de rijst gedurende 5 tot 6 minuten op 100% totdat het vocht aan de kook is.* Verminder het vermogen nu onmiddelijk tot 60% en kook de rijstpap nog 30 tot 35 minuten totdat deze begint in te dikken.* Roer klonten in de rijst tweemaal gedurende de kooktijd los.* Roer de rijst na de kooktijd nogmaals los en breng eventueel op smaak met suiker.* Laat de pap voor het serveren nog 5 minuten rusten om verder in te dikken.

ROOMRIJSTPUDDING is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Kersen
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Kersen
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept