Geroosterde Pompoenzaden

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat een gietijzeren koekenpan heet worden en doe de natte zaden erin. Laat ze op middelhoog vuur bakken gedurende 5 minuten, of totdat de zaden beginnen open te springen. Strooi er zout naar smaak over en serveer warm.

Geroosterde Pompoenzaden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde pompoenzaden
Bekijk recept
Geroosterde pompoenzaden
Bekijk recept
Risotto met quorn en vermout
0 min
Bekijk recept
Salade van watermeloen, feta en geroosterde pompoe
0 min
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept