Lauwwarme Salade Van Jakobsschelpen, Gekookte Mosselen

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mosselen op traditionele wijze en laat ze afkoelen. Kook de asperges, spoel ze daarna met (ijs)koud water voor behoud van de kleur. Bak de cantharellen in weinig boter mooi bruin. Maak de saus door de gesnipperde sjalotten, witte wijnazijn en de witte wijn te laten inkoken tot eenderde van het volume. Roer de koude boter er in klontjes doorheen totdat er een gebonden saus ontstaat. Zeef de saus. Bak of grill de jakobsschelpen, afhankelijk van de dikte, zeer kort.

Lauwwarme Salade Van Jakobsschelpen, Gekookte Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept