Mosselen A L'Escargot

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de (room)boter op kamertemperatuur komen en verwarm de oven voor op 225? C. Snipper de knoflook, sjalot of ui en de peterselie zeer fijn. Roer de boter zacht en meng er aansluitend het citroensap, de knoflook, ui, peterselie, peper en zout naar smaak, tijm en cayennepeper goed doorheen. Doe elke mossel in een halve schelp en bestrijk deze met slakkenboter. Verdeel de schelpen over vier schaaltjes en gratineer ze 5 minuten in de hete oven tot de boter licht begint te kleuren.

Mosselen A L'Escargot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

escargot surprise
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignons à l'escargot
40 min
Bekijk recept
Champignons L?Escargot
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
ESCARGOTS IN KNOFLOOKBOTER
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept