Haricots verts schoonmaken en in ruim water met zout in 3-4 minuten beetgaar koken. Haricots verts overdoen in vergiet, onder ijskoud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In schaal mosterd, azijn, olie, dragon en sjalot tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Haricots verts door dressing scheppen en op koele plek (niet in de koelkast) smaken 1 uur laten intrekken. Zalm in plakjes snijden en kort voor serveren door boontjessalade scheppen. In broodrooster of op rooster onder warme ovengril shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Broodjes insnijden, iets openduwen en vullen met toef waterkers en flinke schep zalmsalade.Voorbereiding stijd circa 30 minuten. Bevat per persoon 240 calorieen, 11 gram eiwit, 10 gram vet en 27 gram koolhydraten.
Oudjaarrecept Shoarmabroodjes Met Haricots Verts En Zalm is een recept van Smulweb.nl