Oudjaarrecept Bonendip Met Walnootolie

8
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
dag van te voren. Bonen in ruim water minimaal acht uur weken. In pan met ruim water bonen in circa 1 uur en 15 minuten gaarkoken, laatste kwartier ? theelepel zout toevoegen. Bonen in vergiet laten uitlekken en afkoelen. In keukenmachine bonen met beide oliesoorten pureren tot smeuige massa. Op smaak brengen 3-4 eetlepels citroensap, knoflook en peper. Bonendip tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Uiteindes schuin afsnijden en snijbonen in brede ruiten snijden. Snijbonen in ruim kokend water met zout in 3 minuten beetgaar koken. Ruiten in vergiet onder koud water afspoelen, laten uitlekken en in afgesloten plastic doos in koelkast bewaren. Bereiden. Bonendip in kom scheppen, bovenkant glad strijken en bestrooien met paprikapoeder. Snijboonruiten droog deppen en op schaal leggen, rond kom bonendip.
Voorbereiding
stijd circa 15 minuten, wachttijd circa 9 uur en 30 minuten. Bevat per persoon 190 calorieen, 6 gram eiwit, 13 gram vet en 13 gram koolhydraten.

Oudjaarrecept Bonendip Met Walnootolie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met champignons en dragon
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met gegrilde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perzikspies
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oudjaarrecept Frans Stoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Spaanse Tortilla
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Tortillataartjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Olijven-mozzarella-spiesjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept