Zeeduivel Met Teriyakisaus

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de teriykisaus met limoensap en sesamolie. Marneer de zeeduivel 1 uur in het teriyakimengsel. Kook de rijst. Bak de reepjes lente-ui 30 sec. in olijfolie. Voeg zout en peper toe. Meng de lente-ui door de rijst. Rooster de zeeduivel 2-3 min. op een geolied rooster,bestrijk de stukken vis tijdens het roosteren met de marinade. Serveer de vis met de rijst.

Zeeduivel Met Teriyakisaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volcano sushi
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met voorjaarsgroenten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklap met shiitake en sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept