Verhit de boter in een braadpan en braad het vlees rondom mooi bruin aan. Neem het uit de pan en bestrooi met peper en zout naar smaak. Schenk de bouillon in de pan en breng hem aan de kook. Leg de fricandeau terug in de pan en laat het vlees met de deksel schuin op de pan in ? 40 min. net gaar braden. Boen intussen 1 limoen schoon en rasp de groene schil dun af. Pers de vruchten uit. Neem het vlees uit de pan en laat het afgedekt met aluminiumfolie even rusten. Voeg het limoensap en de rasp aan de jus toe en breng alles aan de kook. Roer de bosui erdoor en kook 1 min. door. Bind de saus met allesbinder. Snijd de fricandeau in dunne plakken er serveer met de saus. Lekker met gekookte (nieuwe) aardappeltjes en roergebakken groene of witte asperges.
Kalfsfricandeau Uit De Oven Met Limoensaus is een recept van Smulweb.nl