VARKENSFRICANDEAU MET KUMMEL

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Varkensfricandeau met het zout en de peper inwrijven.* De ui schoonmaken en grof snijden.* Knolselderij wassen en in stukken snijden.* Tomaten wassen en in vieren snijden.* Dan alles ,groenten en vlees, op een groot stuk aluminiumfolie leggen.* De folie dichtvouwen ,op het rooster leggen en op de middelste richel van de oven zetten.* Opvangbak eronder voor het braadvocht.* Als het vlees na circa 1?-1? uur gaar is ,in plakken snijden.* Het opgevangen braadvocht op het fornuis aan de kook brengen.* Met wat bloem en wat koud water een papje roeren en daarmee de jus binden.* Op smaak brengen met zout en peper en er vervolgens de kummellikeur doorheen roeren.Eet Smakelijk!

VARKENSFRICANDEAU MET KUMMEL is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met kummeljus van restaurant Ratskeller
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselpasteitjes met venkel en dille
1 uur-
Bekijk recept
Lauwwarme spitskoolsalade met karwijzaad
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept