Boerenkoolstamppot Met Tomaat En Ui

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze en doe ze in een pan. Leg de boerenkool er boven op. Kook de boerenkool met aardappelen in ongeveer 25 minuten gaar. Pel en snipper intussen de ui. Was de tomaten en snij ze in vieren. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel boter en fruit de ui gedurende 3 minuten. Bak de tomaten 2 minuten mee. Giet de boerenkool en aardappelen af en maak er met 1 eetlepel boter, azijn en warme melk een smeuig stamppot van. Schep het tomatenmengsel erdoor. Maak op smaak af met peper en azijn. Lekker met piccalilly.

Boerenkoolstamppot Met Tomaat En Ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept