Citroen-bosbessenpudding

6
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter 1 minuut in een hoge magnetronschaal van 3 liter inhoud zonder deksel op HIGH (100 %). Voeg de bloem, suiker, citroenrasp en melk eraan toe. Klop het glad en roer dan de bosbessen erdoor. Strooi er de bruine suiker gelijkmatig overheen. Schenk hier voorzichtig een mengsel van citroensap en kokend water overheen. Verwarm het 12 minuten zonder deksel op HIGH (100 %) tot het in het midden gaar is. Laat het 5 minuten staan voor het serveren.

Citroen-bosbessenpudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept