Courgette Met Kaas En Basilicum

6
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de courgettes in de lengte. Snijd de bacom fijn en rasp de kaas fijn. Leg de courgettes in en grote magnetronschaal met de dikke kant naar de rand van de schaal. Dek ze af en verwarm het 6 minuten op HIGH (100 %) tot ze zacht zijn. Schep het vruchtvlees eruit en laat een stuk van 1 cm dik zitten. Snijd het vruchtvlees fijn en meng het met de overige ingredienten. Schep het vulsel in de halve courgettes, dek ze af en verwarm ze 6 minuten op MEDIUM (55 %) tot ze net doorgewarmd zijn.

Courgette Met Kaas En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept