Snijd de broccoli grof, laat de zalm uitlekken en prak het in flinters. Snipper de ui en rasp de kaas grof. Doe de pasta met kokend water in een grote magnetronschaal en verwarm het 12 minuten zonder deksel op HIGH (100 %) tot de pasta gaar is. Roer het tussendoor twee maal. Giet de pasta af en doe hem in een ondiepe magnetronschaal van 2 liter. Verwarm de broccoli in een grote schaal zonder deksel 3 minuten op HIGH (100 %). Spoel het af met koud water en laat uitlekken. Doe de broccoli, flinters zalm en uien met de pasta in een schaal. Smelt de boter 30 seconden op HIGH (100 %). Klop de bloem erdoor en verwarm het 30 seconden zonder deksel op HIGH (100 %). Klop de melk en room erdoor. Verwarm het 5 minuten zonder deksel 5 minuten op HIGH (100 %)tot de saus begint te koken en gaat binden. Klop daarbij twee maal. Klop de citroenrasp, mosterd en kaas erdoor. Schenk de saus over het pastamengsel en bestrooi met paprikapoeder. Verwarm het zonder deksel 10 minuten op MEDIUM (55 %) tot het geheel warm is.
Zalm Met Bechamelsaus is een recept van Smulweb.nl