Varkenssate Met Mie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de varkensfilet in dunne plakken. Snijd de ui in ringen en plet de knoflook. Vermeng de olie met het varkensvlees, ui en knoflook en verwarm het 10 minuten zonder deksel op MEDIUM-HIGH (70 %) of tot het varkensvlees net gaar is. Giet het af. Voeg de pindakaas, chilisaus, melk, bouillon, limoensap en koriander toe. Verwarm het zonder deksel 4 minuten op MEDIUM-HIGH (70 %). Spoel de mie af met heet water om slierten te scheiden. Laat de mie uitlekken. Schep de bieslook en mie door het vleesmengsel in de schaal. Verwarm het zonder deksel 3 minuten op MEDIUM-HIGH (&0 %) of tot het vlees warm is.

Varkenssate Met Mie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenssate Uit Singapore
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sate Met Pittige Pindasaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sate Met Pittige Pindasaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise Sateetjes In Drie Smaken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept