Rode Vruchten Met Gember

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een lichte stroop bereiden door 1 dl water en 100 gr fijne suiker aan de kook te brengen, 1 minuut laten koken. 50 gr verse gember schillen en fijnsnijden, in de stroop doen en 15 minuten pocheren.Van het vuur nemen en laten afkoelen (dit kan vooraf gebeuren). 400 gr aardbeien en 200 gr frambozen schoonmaken, in een schaal schikken, bestrooien met 100 gr suiker en op een koele plaats zetten.Net voor het opdienen de vruchten overgieten met de gembersaus.

Rode Vruchten Met Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept