Peren Met Ijs En Aalbessen

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een stroop bereiden door het water met 200 gr suiker aan de kook te brengen. De peren schillen, in partjes snijden en gedurende ongeveer 10 minuten in de stroop pocheren. De aalbessen wassen en afristen, de wijn verwarmen met de rest van de suiker en de aalbessen daarin gedurende 8 a 10 minuten koken. De vruchten laten afkoelen en in de koelkast zetten tot vlak voor het opdienen. Op elk bord de aalbessen en de partjes peren schikken, in het midden een bol vanille-ijs leggen. Dadelijk opdienen.

Peren Met Ijs En Aalbessen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Rodebessenchutney
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met marshmallows
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept