Zalm Met Mosterdsaus, Gestoomd

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zalm met citroensap bedruppelen en bestrooien met zout, peper en gember. Venkel in bovenste deel van stoompan leggen. Zalm op venkel leggen en boter erover verdelen. Bouillon en wijn verwarmen in onderste deel van stoompan, andere deel erop zetten. Vis in ca. 15 minuten gaar stomen. Vis warmhouden in alufolie.Creme fraiche door bouillon-wijnmengsel roeren en op hoog vuur in ca. 5 minuten laten inkoken. Mosterd erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Vis op schaal leggen en er wat saus over schenken. Rest van saus in sauskom erbij serveren.

Zalm Met Mosterdsaus, Gestoomd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous-groentesalade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispakketje met kokos
Bekijk recept
Gebakken scampi’s met verse gember, look en platte peterselie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ groentepakketje met perzik
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept