Kook de lasagne-blaadjes beetgaar in lichtgezouten water waaraan u een beetje boter hebt toegevoegd. Giet ze af en plaats ze, naast elkaar, op het stoommandje van de stoompan.Verdeel de zalmfilet in 4 gelijke vierkantjes, kruid deze met peper en zout en schik ze vervolgens op de lasagnestukjes. Leg er de selderieblaadjes op en plaats het stoommandje in de stoompan. Laat ca 5 minuten stomen.Was de peterselie, pluk de blaadjes van de stengels en blancheer deze even in lichtgezouten water. Giet ze af, laat ze goed uitlekken en mix ze tenslotte heel fijn.Was de sojascheuten, stoof ze beetgaar in een beetje boter en breng ze op smaak met peper en zout. Schep ze vervolgens op 4 warme borden en schik er de lasagne met zalm op.Voeg de room bij het stoofvocht van de sojascheuten en laat dit inkoken tot een gebonden saus. Voeg er tenslotte de peterseliepuree aan toe en breng de saus op smaak met peper en zout.Schep de saus rond de vis en versier elk bord met wat kervelplukjes.